Új "parkoló" a Középszeren

 2010.09.29. 16:57

Szerda délelőtt adták át a Középszer 6. szám előtti, frissen épített, 11 férőhelyes parkolót. A lakók kis ünnepséggel és frissen sütött tócsnival köszönték meg a képviselő és a jelöltek segítségét. (avas.blog: a fényképek alapján kissé nehezen hihető, hogy ünnepség is volt itt, egy vörös pólós nénin kívül csak 2 embert és a szocialistákat lehet látni. Örömmel nyugtázom, hogy ismét hülyének nézik az embereket. Köszönjük MiNap!!!)

Ahogy a lakók mondják, amellett, hogy több autó tud leparkolni a ház előtt, a korábbi áldatlan állapotok is megszűntek. Az utca ezen részén ugyanis egy kanyar volt az úttestben, és itt a kukásautó csak úgy fért el, ha felhajtott a zöld területre. Emiatt teljesen kijárta, állandó volt a sár, ami miatt nem lehetett a kukákat megközelíteni. Most a kanyart levágva nemcsak a parkoló épült meg, de az úttestet is megszélesítették.

kozeppark.jpg

Az avatáson Szűcs Erika önkormányzati képviselő elmondta, az MSZP számára mindig nagyon fontos volt az Avas, és előnye volt a városrésznek, hogy minden körzetben szocialista képviselők dolgoztak. (avas.blog: Meglátjuk erről hogyan gondolkozik a tisztelt nép, de már előre röhög a vakbelem.) Nem lehet ugyanis szétszabdalni, csak egyben kezelni a városrészt, a problémák ugyanis közösek. A most átadott parkoló pedig a képviselő szerint bizonyítja, miként lehet együttműködni, hiszen ő nyújtott segítséget a körzet képviselőjelöltjének, Földesi Norbertnek az építéshez. Hozzátette: kis beruházásról van szó, de az ott élők számára nagyon fontos. Földesi Norbert arról is beszélt, hogy ez csak az egyik beruházás a körzetben, a Testvérvárások 24-26 szám előtt például új járda készült, és a lépcsőt is felújították. Számukra a tettek a fontosak, nem az ígérgetések, ezt a munkát szeretné folytatni a jövőben is.



kozeppark_1.jpg

Varga Gergő képviselőjelölt szerint a kampány nem lehet ötletbörze, nem most kell kitalálni, mire van szükség a körzetekben. Ők már korábban is a képviselők mellett dolgoztak, itt élnek, tudják mik a megoldandó problémák, mire van szükség, és ezen dolgoznak. Folytatják a fejlesztéseket úgy, ahogy az avasiak akarják, ahogy nekik jó.

(minap.hu) További fényképek itt.

Azért érdemes megnézni, hogy milyen minőséggel végezték el ezt a "beruházást". Kaviccsal leszórt parkoló. Emlékeztet a nemrégiben átadott avasi játszótérre, ahol szintén kaviccsal szórták le az oda vezető utakat. Mi ez, ha nem gyors, kapkodó, kampány előtti fontos látszattevékenység?
Mellesleg nem elhanyagolható, hogy évek óta problémás volt ott a közlekedés, és lám lám a választások előtt hirtelen eszükbe jutott a megoldás. De a csoda csak pár napig tart.. aztán várhatunk újabb 4 évet..

 


Nagyobb térképre váltás

Címkék: kampány video képviselő parkoló minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr522332604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása