Új játszótérrel gazdagodott Miskolc avasi városrésze. A Fényi Gyula téren tegnap felavatott létesítményt egy hét alatt készült el. (avas.blog: látszik is, de a kampány az kampány.
Az idő szorít... de kell a látványosság a népnek a szavazatokért.)

 

Mint Varga Gergő önkormányzati képviselő-jelölt elmondta: lakossági kérésre épült meg a játszótér. A parkként is funkcionáló terület egy része díszburkolatot kapott, az uniós előírásoknak megfelelő, biztonságos játékok mellett pedig fákat is ültettek a beruházás során, hamarosan pedig megérkeznek a padok is. Varga Gergő az ünnepélyes átadáson hangsúlyozta: a közeljövőben folytatni kívánják az avasi játszóterek fejlesztését, azért, hogy minél több élhető közösségi tér jöhessen létre a panelházak között.

jatszoter_fenyi_02.jpg

(minap.hu) további fényképek itt.

Címkék: kampány képviselő minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr302321314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása