The Streets of Avas

 2010.04.08. 20:06

Azt hiszem új sorozat született Miskolcon "Az Avas utcáin" címmel. A kálikommandó utóbbi bevetése óta jelent meg ez az igazán kellemes  politikai hírdetés, melyet szinte minden nap láthatunk a minap.hu esti híradója után (is).

Csodálatos, 70-es éveket idéző aláfestés, krimibe illő schnittek. Főszerepben: Káli "REND"  Sándor és derék Városőrei.

Egyszerűen bámulatos, ahogyan mindent bevetnek derék szocialistáink a kampányban, burkoltan és nyíltan. Már szinte hisztiznek, hogy "Szeretjük Miskolcot", nőnapon virágokat osztogatnak lelkesen. Persze ez utóbbi azért még kedves gesztus.

REND? És 8 év alatt mindez csak most lett fontos? Fiúk: END!http://kepfeltoltes.hu/100402/009_kampany_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(A  képet az Északhírnök egyik fórumába linkelte "megfigyelő".)

A szocis reklám egyből a San Fransisco utcáin című közismert filmsorozatot jutatta eszembe, de akármelyik pörgős krimire is emlékeztethet a miskolci szocialisták vadonat új kampányfilmje. 

Címkék: kampány video képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr991905482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokabacsi 2010.04.09. 11:03:39

Ezeknek a pofájukhoz mi minden hozzáfér??!!Ilyen vastag bőrt???

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.10. 23:19:13

Hát ez kész...
"Lyukó visszafoglalása" ???
Eddig mit csináltak a miskolci szocik? Eső után köpönyeg tipikus esete ez, Káli úr.
süti beállítások módosítása