Kampány: Razzia az Avason

 2010.03.31. 13:22

Természetesen kampány idején tapasztalhatunk az Avason ehhez hasonló "hadsereget", akik lám lám a kocsmák körül igazoltatják az embereket. De mit ér így az egész, ha csak szökőévben egyszer tartanak ilyet? Undorító kampányfogás, 7318. epizód.

(A videóhoz tartozó képtár és cikk a linkre kattintva érhető el.)

 "A szürkület közeledtével egyre többen álldogáltak kisebb nagyobb csapatokba verődve az avasi lakótelep középső ütemén áthaladó Szentgyörgy utcán, amikor az ellenőrzést végző konvoj útjára indult kedd este Miskolconhttp://www.boon.hu/kepek/378425/378496.jpg

Egyenruhás és civil rendőrök, városőrök indultak ellenőrző portyára Miskolcon, egyebek mellett az avasi lakótelepen kedden, a kora esti órákban. A megyeközpont legnagyobb városrészében lévő rendőrős előtt gyülekező média és az egyenruhások magukra vonták az arra elhaladó lakótelepi lakók figyelmét, de nem tudták, hogy mire való a gyülekezés. Kit fogtak rendőrök? – kérdezgették néhányan.http://www.boon.hu/kepek/378425/378482.jpg

Hat óra előtt nem sokkal aztán autóba pattantak a rendőrök és a városőrök, és elindult a „Háló akció”. A feladatokról Demeter Szabolcs százados, a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrs parancsnokhelyettese informálta kollégáit, a városőröket, közterület felügyelőket és polgárőröket. A „hálóval” 12 órán át szűrték meg egyebek mellett a közterületeken, kocsmákban lévőket.

Az igazoltatottak egy része kifogásolta, hogy személyi igazolványt kértek tőle. Minek az – mondta valaki –, csak egy közeli lépcsőházból ugrott le sörözni."

(boon.huB-A-Z. MRFK közlemény egy gagyi boon videóval)

http://minap.hu/plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10246/normal_razzia%20%2810%29.jpg

http://minap.hu/plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10246/normal_razzia%20%2818%29.jpgA derék Fodor Zoltánnak (MSZP) is fontos a közbiztonság.

A boon szerint ez a "Totális razzia". Nevessünk együtt.  Inkább Látszattevékenyég. Ja igen, boonék továbbra sem tudják, hogy  nem Szentgyörgy utca, hanem Szentgyörgy út található az Avason. Aki nem hiszi, nézze meg bármelyik utcakeresőt, vagy útvonaltervezőt. Esetleg a Google térképet.


Nagyobb térképre váltás

Címkék: kampány video rendőrség közbiztonság razzia boon varosorseg minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr831883848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása