Mi folyik a hidegsoron?

 2012.05.28. 00:46

Miskolc Hidegsor hatósági ellenőrzéssel kapcsolatban egyesületünk egy új szolgáltatást indított be, melynek keretében videón rögzítjük és bemutatjuk a hatósági ellenőrzést.

 

Rögzítésre került, hogy a közterület-felügyelet térfigyelő kamerával rögzíti ugyan a szabálysértéseket, de nem intézkedik, ugyanúgy mint a helyszínem lévő közterület felügyelő, aki észlelte, mi9nd a szabálytalan kutyatartást, mind a lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztását mégsem tette meg a szükséges intézkedéseket.

Részletek:

2012. május 17.-én 9.00 környezetvédelmi ellenőrzés történt Miskolc történelmi avas hideg sor utcájában.

A környezetvédelmi ellenőrzés elsődleges célja a folyékony és szilárd hulladék elhelyezésének ellenőrzése volt.

Látható, hogy a beoltatlan kutyák az ingatlanból szabadon ki be járkálnak, és mivel az úttesten is szabadon szaladgálnak, ezzel közlekedési balesethelyzetet okoznak, de intézkedés mégsem történt. (térfigyelő kamera is van az oszlopon felszerelve és valószínű, hogy rögzítik az eseményeket)

Az is rögzítésre került mind a jegyzőkönyvben mind a térfigyelő kamerán, hogy az utcára folyatják (Mint tudott Miskolcon – mivel vízbázisvédett területen fekszik – ahol nincs szennyvízcsatorna ott szigetelt szennyvíztároló használata kötelező.) az ott lakók a szennyvizet és az utcán található szennyvízaknát is „használják"

Látható, hogy a gyermek veszélyeztetése is megtörténik, de a gyermekvédelmi intézkedések szinte szokásosnak mondhatóan valószínűleg azt hamisítják erre a konkrét helyre is, hogy minden rendben van, és figyelmen kívül hagyják többek között azt a tényt is, hogy az ingatlan lakhatásra alkalmatlan.

2012-05-22

Szemes István elnök

Települések Megmaradásáért Egyesület

Miskolc

bővebben:

http://www.miskolcmegmaradasaert.eoldal.hu

(Északhírnök.hu)

Címkék: rendőrség közbiztonság pincesor közterületesek hideg sor

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr944550035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása