Színház az Avason

 2011.08.14. 21:37

Két darabbal szórakoztatta augusztus 14-én az avasi lakótelep lakóit az Utcaszínházi Alkotóközösség.

utszaszinhaz_110814_vcs_08.jpg

A 2007-ben alakult társulat két napot is Miskolcon tölt, hogy a lakótelep különleges miliőjében lépjen a közönség elé.

A táncos, színházi és cirkuszi alkotók összefogásából létrejött alkotóközösség mindig annak a módját keresi, hogyan szólíthatja meg azt a réteget, amelyik gazdasági, szociális vagy éppen földrajzi okok miatt nem élvezheti a színművészet remekeit.

utszaszinhaz_110814_vcs_09.jpg

Úgy tűnik, hogy a 7 tagból álló Utcaszínházi Alkotóközösség megtalálta a tökéletes megoldást, a megvalósításban pedig egy pályázat segített nekik.

Felkerekedtek tehát, és a főváros mellett több nagyobb magyarországi városba, így Miskolcra is ellátogatnak, városunkban például két napot is eltöltetnek, hogy a augusztus 14-én az avasi lakótelepen, 15-én pedig a vasgyári lakótelepen lépjenek fel, vagyis lépjenek a lakótelepi környezetbe.

Délután a társulatnak 2010-ben Pierrot díjat jelentő Sehonnai királyfi című mesét adták elő az avasi nézőknek, este pedig a Folytassátok! című improvizációs játékkal szórakoztattak, amikor a közönségre bízták magukat.

(minap.hu)

Címkék: közösség kultúra színház minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr423153542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása