Miskolci szemét Kálvária II

 2011.07.18. 19:35

A Kálvária kérdése sajnos tipikusan miskolci, amíg jó idő van, nem lehet élvezni a páratlan kilátást a szemét miatt. Hacsak nem szeret valaki a mocsokból csücsülve piknikezni.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Kálváriát szemét borítja, Kertész Béla, a Városgazda Kht. munkatársa szerint a terület tisztán tartása sziszifuszi a munka, csak ha rosszabb lesz az idő, akkor lesz vége. – Tavasszal, a Te Szedd akció keretén belül is kipucoltuk a területet, de nem csak ott, a Kilátó alatt is. Az igazság azonban az, hogy gyorsabban termelődik újra az ún. illegális szemét, mint ahogy azt el tudnánk tüntetni, hiába járunk arra minden héten – mondta.

- Amíg a jó idő tart, addig a vadkempingezők és hajléktalanok sajnos ott fogják szétválogatni a számukra megélhetést jelentő guberálás zsákmányait. Ha talán a hajléktalan életforma eltűnne, a területtel sem lenne gond – nyilatkozta a szakember, aki kérdésünkre azt is elárulta, hosszú távú megoldás híján végeláthatatlannak tűnik a terep rendezése.

Kérdésünkre, hogy az önkormányzat tervei között szerepel e bármilyen megoldás a Kálváriát illetően, még mindig nem kaptunk választ, de amint megtudunk valamit, természetesen közöljük Önökkel.

(boon.hu)

Kapcsolódó:
Miskolci szemét Kálvária

Kálváriából szemétdomb
TeSzedd! - Mi szedtük...

Címkék: szemét közbiztonság kálvária boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr123077877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása