November elején vádelemélési javaslattal került át a megyei rendőr-főkapitányságról az ügyészségre az első fészekrakós ügy. A rendőrség ebben az eljárásban 43 gyanúsítottal szemben – köztük banki alkalmazottakkal, ügyvédekkel – javasolt vádemelést. Dr. Martossy György, a megyei főügyészség sajtószóvivője arról tájékoztatta az Észak-Magyarországot, hogy az ügyben már a Miskolci Városi Ügyészség vádat is emelt (a részletekről később).

Mint Egyedné Novodonszki Évától, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársától megtudtuk, több tucat fészekrakós nyomozás van még folyamatban – ezekben jó részében már a gyanúsítások is megtörténtek –, de három újabb esetben küldték meg az iratokat a rendőrök a vádhatóságnak, valamennyiben vádemelést javasolnak. A folyamatban lévő és a már lezárt ügyek közös jellemvonása, hogy ügyenként harminc-negyven lakást érintenek, és több személy – a központi figurák – több ügyben is érintett lehet.

(boon.hu)

Címkék: rendőrség szomszédok fészekrakó boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr712760825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása