Nem volt szükség erőszakos kiköltöztetésre Miskolcon a Szilvás út 2-ben, az önkényes lakásfoglalók ugyanis az önkormányzat hatósági főosztálya által megadott határidőre távoztak. Viszont szemetet, csótányokat és bűzt hagytak maguk után.

A társasház tizedik emeletén található lakás tulajdonosa tavaly elhunyt, örökösei - két kiskorú gyermek - gyámság alatt vannak, az örökösödési eljárás zajlik - közölte korábban a Független Hírügynökséggel Dobos Tímea, a városháza szóvivője.

Az üresen maradt ingatlanba jogcím nélkül költözött be egy család. A hatósági osztály véletlenszerű ellenőrzésén akadt fenn és nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, miért is tartózkodik a lakásban. A család ellen szabálysértési eljárás indult, tagjait felszólították, hogy 48 órán belül hagyják el az ingatlant. A határidő csütörtökön délelőtt járt le. A hatósági osztály munkatársai városőrökkel és közterület felügyelőkkel mentek ki, hogy lezárják a lakást, de kilakoltatásra nem volt szükség, ugyanis a lakásfoglalók elhagyták az épületet. A lakást viszont lelakták, szemetet és bűzt hagytak maguk után.

(Független Hírügynökség) - video: Északhírnök.hu

Címkék: közösség video szomszédok szemét fészekrakó északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr892709252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása