Fészekrakós fórum az Avason

 2010.11.25. 12:21

Érdekes módon, mióta hatalmasat buktak a "miskolciszocialisták" is, azóta egyre fontosabb lett az Avason élő emberek sorsa, amelyre majd' 8 évig magasról sz@rtak. A Fodor-Varga-Földesi trió most a fészekrakós témában tartottak lakossági fórumot. Érzem, ahogy gondoskodás és figyelmesség árad belőlük. Tündériek.

"Közel százan vettek részt azon a fórumon szerdán, amelynek témája az úgynevezett fészekrakós probléma volt. A fórumot Fodor Zoltán, Földesi Norbert és Varga Gergő önkormányzati képviselők hívták össze, de megjelent Demeter Szabolcs és Bodnár Roland, az avasi rendőrőrs parancsnok-helyettesei.



A résztvevők egy nyilatkozatot is kaptak, amelyet az avasiak nevében fogalmaztak meg, a képviselők szerint ez a kialakult helyzet megoldási javaslatait tartalmazza.

Ebben többek között a kilakoltatási móratóriumon való módosítást kérik a kormánytól, valamint azt, hogy a közös költséget nem fizető lakóktól levonható vagy behajtható legyen a tartozásuk, egészen pontosan a rendelkezésre állási támogatásukból. A nyilatkozatukban foglaltakhoz a városvezetés segítségét kérik."

 

(boon.hu) - a hozzászólások magukért beszélnek.
 

Kapcsolódó:

Fészekrakós fórum az Avason
Fotógaléria: fórum az Avason
Fészerakók, PRO és KONTRA

Címkék: fórum közösség video képviselő szomszédok közbiztonság fészekrakó boon varosorseg északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr292472366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása