Avasi dílereket buktattak le

 2010.11.13. 14:56

Avasi kábítószer-dílereket buktattak le a napokban a miskolci nyomozók, s tovább folytatják a hálózat felgöngyölítését - tájékoztatott Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóviviője.

avasdrog.jpgElmondta: a főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a napokban Miskolc Avas városrészében ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit. Az utastérben, egy hátizsákban közel 100 gramm marihuánát találtak. Az autóban ülő fiatal pár - egy 23 éves fiatalember és egy 22 éves lány - nem tudtak magyarázatot adni az "áru" eredetére.

Az akciót követő házkutatások során további kábítószert, illetve annak úgynevezett pakettekbe adagolásához szükséges kellékeket (fóliát, digitális patikamérleget) foglaltak le a nyomozók. A drog pontos mennyiségét és hatóanyagtartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. Az eljárás során a nyomozóknak avasi kábítószer-dílerek hálózatát sikerült feltérképezniük. A 23 éves miskolci fiatalembert és további három társát, bűnügyi őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére. A nyomozás eddigi adatai szerint a dílerek a fővárosban szerezték be a drogot.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az elkövetőkkel szemben, az ügyben további nyomozati cselekmények várhatók.

(minap.hu)

Címkék: drog rendőrség minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr92446334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása