Kilencedik alkalommal rendezi meg október 24-én, vasárnap a miskolci Zöld Sportok Clubja a City-Orom-Ostrom elnevezésű lépcsőfutóversenyét.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bd/Avas_TVTower_sharp.jpg/86px-Avas_TVTower_sharp.jpgA versenyre nevezni 15.00-15.30-ig lehet a miskolci City Hotelban (csabai kapu 6.), majd háromnegyed 4-től kerül sor a pályabejárásra.
A rajt a Népkert észak-nyugati sarkán, a Herman Ottó Múzeum melletti lépcsősor alján lesz, míg a cél az Avasi Kilátó terasza.
A táv 1956 méter, a szintemelkedés 56 méter, míg a nevezési díj 556 forint/fő. Az első 20 helyezett, a legidősebb és a legfiatalabb célba érő "A tested mozgasd, ne a motort!" feliratú emblémázott pólót kap.
További információ a 46/334-502-es telefonszámon kérhető.

Címkék: egészség rendezvény kilátó

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr12390374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása