Csütörtöktől: Mozdul az Avas!

 2010.09.08. 12:04

Az idén ősszel 15. alkalommal rendezik meg Miskolc legnagyobb lakótelepén a Mozdul az Avas című három napot felölelő kulturális és sport rendezvényt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A jubileumi rendezvény szeptember 9-én, csütörtökön kezdődött, és egészen szombat estig tart még.

A program szervezői komolyan veszik a kicsiknek és nagyoknak kifejezést, hiszen mindenkinek megfelelő kikapcsolódással szerettek volna szolgálni, bizonyítja ezt a csütörtökön kora délután megrendezett generációs vetélkedő is, aminek keretein belül a nyugdíjasok is vetélkedhettek egymással. A pénteki napon az óvodások és a fogyatékkal élő gyermekek kerültek előtérbe, akik asztali fociban, ping-pongban, labdarúgásban, és ügyességi sportváltóban bizonyíthatták rátermettségüket.



Szombaton a már hagyományosnak számító sportesemények mellett a kulturális műsorok is előtérbe kerülnek, hiszen gyermekműsorok, sportbemutatók egész sorozata szórakoztatja majd az érdeklődőket. A délután folyamán a színpadra érkezik Stefancsik Annamária és Zayzon Csaba a Pannon Várszínház képviseletében, és zenés műsorra hívják a sportban megfáradt jelenlévőket, valamint azok kísérőit. Az est folytatásaként a könnyűzenei koncert sem maradhat el: Az Inflagranti zenekar vár mindenkit a színpad elé egy órás koncert erejéig, a rendezvényt ezt követően tűzijáték zárja majd. A nap során a sportolni vágyók megmérettethetik magukat utcai futáson, különböző sor és váltóversenyeken, kispályás focibajnokságon, sakkversenyen, közlekedési vetélkedőn, valamint street-ball és röplabda bajnokságon. A szombati napon az érdeklődők kipróbálhatják az Álom vidámparkot is, aminek keretein belül megismerkedhetnek a légvárakkal, akadálypályákkal, de szkanderezni is meg lehet tanulni, és bepillantást nyerhetnek majd a Jenga játék rejtelmeibe is. A park lehetőséget nyújt mini golf játékra, asztali csocsóra és a dartsban is próbára tehetik magukat a bátor jelentkezők.

(minap.hu)

Csupán azt furcsálom, hogy miért nem nyáron, jó időben szervezték meg? Vagy csak ismét októberre gyúrnak a bácsik és a nénik? Költői lehet a kérdés.


Nagyobb térképre váltás

Címkék: kampány video rendezvény képviselő minap mozdul az avas

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr382280014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avastetoi 2010.12.03. 21:50:56

Az iskola , amelyik 15 éve szervez május-június hónapban a Mozdul az Avast, az árvíz miatt halasztotta el szeptemberre . Tornatermében 130 felsőzsolcai és bőcsi kitelepítettet fogadott és látott el a tanév végén, így nem volt sem hely , sem lehetőség egy ilyen nagy rendezvény megtartására. Elszomorító a tájékozatlanságból adódó rosszindulatú megjegyzés.
süti beállítások módosítása