Avasi lurkó-vásár

 2010.04.29. 07:58

Ismét "Lurkó-vásár"-t rendeztek az Avastetői Óvodában - immár tizenötödször. A rendezvényt azzal a céllal hozták létre, hogy időben felhívják a gyermekek figyelmét a pénz értékére, arra, hogy ha valamit el akarunk érni, azért meg kell dolgozni. A résztvevők ügyességi feladatok teljesítéséért úgynevezett petákokat kaptak, melyeket a vásárban költhettek el.

Játékok, édességek, fali díszek - többek között ez volt az idei Lurkó vásár kínálata. A portékák megvásárlásához nem pénzre, hanem "petákokra" volt szükség. Az ovisokat horgászás, célba dobás, futás és még számos ügyességi feladat várta, itt gyűjthettek maguknak fizetőeszközt.

lurkovas.jpg

 A vásár kínálatát évről évre bővítik a szervezők, idén a kicsik 2500 portéka közül válogathattak - ezeket a szülők és az óvónők saját kezűleg készítették el. A szervezők bíznak benne, hogy a vásár tanulságokkal szolgál, s egyúttal jó szórakozást is kínál a gyerekeknek.

 - Nem árt időben megtanítani a gyerekeknek, hogy a meg kell dolgozni azért, ha valamit el akarunk érni - mondta el a rendezvényről Balogh Istvánné óvodavezető. Az idei vásárra az Avastetői Óvoda jelenlegi és leendő növendékeit is várták, az intézmény ezen a héten nyílt napot tart.

(minap.hu) képek ITT

Címkék: rendezvény minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr611961122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása