Néhány miskolci oktatási intézmény vezetői posztjára írt ki pályázatot a miskolci önkormányzat. Dr. Buda Zsuzsanna intézményvezetői referenstől megtudtuk: csak azon intézmények esetében történik pályáztatás, ahol a vezetők határozott idejű megbízatása július 31-én lejár. A pályázatok már be is érkeztek, jelenleg az elbírálás folyik. A különböző szakmai szervezeti egységeken túl a közgyűlés oktatási bizottsága is véleményezi a pályázatokat, majd a képviselő-testület hozza meg a döntést áprilisban vagy májusban. Van egy nem mindennapi pályázat is. Az Avas és Környéke Óvodai Gazdasági Igazgatóság vezetői posztját már harmadszorra pályáztatják meg, mivel az első kettő sikertelennek bizonyult formai érvénytelenség miatt. Az igazgatóság korábbi vezetőjét még 2010-ben mentette föl a közgyűlés.

Mint megtudtuk, a Fazekas-Istvánffy Általános Iskola igazgatói posztjára nem írtak ki pályázatot, bár az intézmény életében valószínűleg változások várhatók, mivel az Istvánffy iskolát az Evangélikus Egyház kívánja működtetni szeptembertől.

(boon.hu)

Címkék: óvoda boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr412786320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása