Akciónap az Avason

 2012.06.03. 20:28

Avasi Akciónap címmel rendezett programot május 19. reggel 9 és délután 1 óra között a Dialóg Egyesület.avasi_akcionap_120519_1.jpg

Az akciónapon az Avason élőket kérdezték, hogy mit gondolnak az Avasról, 40 kérdőívet töltöttek ki az érdeklődők. A rendezvény információs sátrában pedig az Avasi programokról találtak tájékoztatókat.

Az Egészségügyi sátorban a Ferencz Sándor Egészségügyi Szakközépiskola diákja vérnyomást és testzsírt mértek, újraélesztést mutatták be, míg a Gyereksarokban az avasi óvónők várták a gyerekeket. A Zöld sátorban a Dialóg Egyesület fejlesztője hívta fel az érdeklődők figyelmét a tudatos vásárlásra, a környezetvédelemre, és a hulladékgazdálkodásra.A Szeretetfalra az emberek felírták, hogy miért szeretik, mik az Avas értékei. Többek között ilyen mondatokkal is lehetett találkozni: „Szeretem a Kilátó környéki kiránduló helyeket” „Szeretem a zöldövezeteit, ahol jó futni”, „Egy helyen könnyedén megtalálható minden”

(minap.hu) fényképek itt.

Kapcsolódó:
Akciónap az avasi bérházak között
Az Avason már elkezdődött

Címkék: közösség rendezvény minap dialóg egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr974563419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása