Razzia az Avason és Perecesen

 2012.05.25. 14:56

Részletes és átfogó ellenőrzést hajtott végre 2012. május 02-án a Szilvás utca 15-17-19-21 szám alatti épületekben a Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, az Egészségügyi és Szociális osztály, a Gyámügyi osztály, a Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve és a Rendőrség.

 

Az akció keretében a közterület-felügyelet kiemelten a lakcímbejelentési kötelezettséget, a közösségi együttélés szabályainak betartását, a lakóépületek házirendjét, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte. A társszervek és társhatóságok közterület-felügyelői támogatással több esetben saját hatáskörben intézkedtek. A közterület-felügyelet munkatársai a lakókörnyezetben összesen 56 lakást ellenőriztek, 12 lakásban nem voltak otthon. Az Egészségügyi és Szociális osztály munkatársával célzottan ellenőrzött lakások száma 10. 

Egyéb esetekben az alábbiakban felsorolt megállapítások születtek:

Összesen ellenőrzött személyek száma: 73 fő
Lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt eljárás kezdeményezés.: 11 db
Lezárt és az információk alapján üresen álló lakások száma: 1 db
A közegészségügyi hiányosság miatt átirat: 1 db
A Szilvás utcai ellenőrzést követően a közterület-felügyelet munkatársai nagy létszámú általános ellenőrzést hajtottak végre az avasi városrészben. Másnap, vagyis 2012. május 03-án Pereces városrészben tartott ellenőrzést a Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály valamint a Rendőrség. A közterület-felügyelet munkatársai a lakókörnyezetben összesen 93 lakást ellenőriztek, 8 lakásban nem voltak otthon.

Egyéb esetekben az alábbiakban felsorolt megállapítások születtek:
Összesen ellenőrzött személyek száma: 168 fő
Lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt eljárás kezdeményezés.: 8 db
Igazgatási eljárás kezdeményezés tisztántartási sáv miatt: 1 db
Igazgatási eljárás kezdeményezés elhanyagolt, szemetes ingatlan miatt: 4 db
Szabálysértési feljelentés kutya védőoltás hiánya miatt 3 fő

(boon.hu)

Címkék: video rendőrség közbiztonság razzia fészekrakó mihő antsz boon émász közterületesek minap mivíz

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr34545879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása