Amennyiben a miskolci testület úgy dönt, hogy a Gárdonyi Géza Általános Iskolát átadja a római katolikus egyháznak, akkor a Martin János Szakképzőnek költöznie kell. Emiatt az Áfonyás úti óvoda sem marad a helyén, – ahogy Papp Zsolt, a humán főosztály vezetője fogalmazott – a többi avasi óvodába kerülnek a csoportok.

A főosztályvezető szerint az óvoda vezetése és a szülők is belátták – az önkormányzattal való egyeztetés után -, hogy a döntés szükséges. A szülők véleménye azonban az: nem látták be.

Néhányan megkeresték szerkesztőségünket. Nevüket nem adták a cikkhez, de azt elmondták: egyáltalán nem örültek, hogy gyerekeik más óvodába járnak majd. „Tudom, hogy nem tudunk változtatni a döntésen, de felháborított, hogy a főosztályvezető azt nyilatkozta, a szülők megértették az átköltöztetést. Minket behívtak egy szülői értekezletre, ahol közölték velünk, költözni kell. Ami meglepett minket, hogy ezt szinte eldöntött tényként mondták. Mi megvoltunk elégedve az óvodával, a vezetéssel, az óvónőkkel, és a rendkívüli szülőin is igyekeztünk kiállni értük” – osztotta meg az Észak-Magyarországgal egyikük a történetet.

(boon.hu)

 

Címkék: óvoda boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr34469255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása