Alig egy hete a Kemény Dénes sportuszodánál kaptunk lencsevégre egy kidőlt KRESZ-táblát, ezúttal viszont a Testvérvárosok útján került vízszintesbe egy gyalogátkelőhelyet jelző tábla.

A korábbi “tábla ügyről” szólva jó hír, hogy még aznap orvosolták a problémát az illetékesek, azonban az Avas alján – Olvasónk szerint is – napok óta a füvön hever a gyalogátkelőhelyet jelző tábla.

Ugyanakkor míg az uszodánál láthatóan “izmozni” kellett a tábla kidöntéséhez, a Testvérvárosoknál nem kellett komoly fizikai igénybevétel, hiszen nem volt komoly alapja a táblának. Remélhetőleg úgy ahogyan a Miskolctapolca felé vezető kerékpárúton, itt is hamarosan intézkednek az illetékes útellenőrök és helyre teszik a táblát.

(boon.hu) fényképek itt.

Címkék: közbiztonság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr24342372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása