Csőtörés az Avason

 2012.02.25. 18:06

Az Avason, a  Középszer utcában eltört egy régi, öntöttvas vízvezeték. A Mivíz dolgozói szombat délelőtt megkezdték a hibaelhárítást. Vízkorlátozásra eddig nem volt szükség. A József Attila - Baross Gábor utcák sarkán pedig egy másik vezeték hibásodott meg.csotoresavas120218_csl2.jpg

A régi vízvezetékek rendszeresen törnek, különösen igaz ez télen. Mint a helyszínen, a Középszer utca 50. szám környékén megtudtuk most egy 200 milliméteres öntöttvascső tört el, amely kora hasonló lehet, mint a lakótelepé.

A vízművek dolgozói munkagépekkel a helyszínre vonultak, kiásták a sérült szakaszt, a földet, aszfaltot elszállították. Várhatóan még szombaton kijavítják az érintett szakaszt. Vízkorlátozásra (eddig?) szerencsére nem volt szükség a környező lépcsőházakban.

Az avasi esetet követően egy másik vezetékmeghibásodásról is értesültünk.

A József Attila utca - Baross Gábor utcák kereszteződésében DN 150-es ivóvízvezetékünk meghibásodott, a hiba elhárítása folyamatban van. A hiba teljes körű lokalizálása és a helyreállítás ideje alatt az útszakasz a közúti forgalom elől lezárásra került, a forgalom a szemközti sávba lett terelve tájékoztatott Láng Zita, a MIVÍZ marketing vezetője. Vízkorlátozásra ott sem volt szükség.

(minap.hu)

Címkék: karbantartás minap mivíz

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr894203602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása