Felújítják a lépcsősort

 2011.10.13. 20:27

Felújítják, korláttal látják el a Perczel-Aulich utcákat összekötő, mintegy 120 méteres lépcsősort, amely egyre balesetveszélyesebbé vált az elmúlt időszakban.

Eperjesi Erika, a körzet önkormányzati képviselője a helyszínen elmondta: ez már a harmadik ilyen lépcsősor, amit rendbehoznak a környéken, a felmerülő lakossági igények közül elsősorban azoknak ad prioritást, amelyek a közvetlen balesetveszély elhárítására vonatkoznak. eperjesi_erika_korzet_111010_ja.jpg

Mint mondta, ez a lépcső is nagyon forgalmas, buszmegállóhoz vezet. Elengedhetetlen volt, hogy az őszi-téli, csúszós, fagyos időjárási viszonyok beállta előtt rendbehozzák, és kihelyezzék a korlátot is, ami elsősorban az idősek számára jelent majd biztonságot. A javítási munkák a héten be is fejeződnek, s mintegy 700 ezer forintba kerülnek amelyet képviselői keretéből finanszíroz.

eperjesi_erika_korzet_111010_ja_14.jpg

(minap.hu)

Címkék: karbantartás képviselő felújítás közbiztonság minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr383301300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása