Egy nap, két bombariadó

 2011.08.30. 18:16

Egy avasi szupermarket és a városi bíróság felrobbantásával fenyegetőztek kedden.

Két bombariadó is munkát adott a rendőröknek kedden. Délelőtt az egyik avasi szupermarket felrobbantásával fenyegetőzött egy akkor még ismeretlen telefonáló, aki a városi rendőrkapitányságot hívta, tájékoztatta lapunkat Gaskó Bertalan, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodavezetője.

A rendőrök kiürítették az üzletet, majd elvégezték a bombakeresést

Bombát ugyan nem találtak, de az adatgyűjtés során sikerült rábukkanniuk az elkövetőre, egy 15 éves fiúra, aki beismerte tettét, indokként pedig azt mondta, szórakozásból riasztgatott. Ellene közveszéllyel fenyegetés miatt eljárás indult, de ezenkívül a rendőrség kiszállási költségeit és az üzlet forgalomkiesés miatti kárát is köteles megtéríteni.

A bíróságnál is bombariadó volt

Kora délután újabb bombariadóhoz vonultak ki a rendőrök, ezúttal a városi bíróságra. Ezt az épületet is kiürítették, és elvégezték a bombakeresést. Robbanószerkezetet itt sem találtak, az ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indít a rendőrség eljárást.

A bírósági bombariadó miatt a 11-es autóbusz terelve közlekedett több mint egy órán keresztül, de délután fél négy körül helyreállt a forgalom.

(boon.hu)

Címkék: rendőrség közbiztonság bombariadó boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr423191166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása