Drogos patkány keltett "zavart"

 2011.08.15. 19:36

Egy zavartan viselkedő fiatalember tévedt be hétfőn délelőtt egy avasi zálogházba, ahol késével hadonászott egy keveset, majd átment a Szentgyörgy úton lévő postára, ahol szintén „zavart keltett”.

A férfi különös viselkedése miatt értesített rendőrök a helyszínre siettek, a férfit kocsiba tették, és magukkal vitték. Kiderült, a fiatalember egy, a rendőrök által ismert drogfogyasztó volt, aki vélhetőleg elvonási tünetei miatti tévképzeteinek esett áldozatul. A rendőrök a férfit a pszichiátriára szállították, ahol megkezdték kezelését, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője. Állapota okán valószínűleg nem indul eljárás a fiatalemberrel szemben garázdaság, esetleg rendzavarás miatt.

(boon.hu)

Kapcsolódó:
A posta előtt őrjöngött a fiatal Miskolcon

Címkék: drog rendőrség közbiztonság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr733156185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása