Fészekrakó ügy pro és kontra

 2011.07.11. 15:19

Földesi Norbert és Varga Gergő, Miskolc avasi MSZP önkormányzati képviselők vasárnap délelőtt sajtótájékoztató keretében reagáltak a Fidesz városi elnöke által korábban elmondottakra és kérdéseket tettek fel Molnár Attila, városi elnöknek – aki megkeresésünkre válaszolt is.

dsci1188.jpg

Földesi Norbert bejelentette, hogy a csütörtöki Fidesz sajtótájékoztatóra reagálnak. Állítása szerint Molnár Attila nem érintett fontos kérdéseket, viszont őket úgy állította be, mint akik a közgyűlésben kellemetlen kérdésekkel bombázzák a polgármestert, pedig valójában ők tehetnek a problémáról (fészekrakókra utalt). Kiosztottak egy fényképet és négy kérdést intéztek Varga Gergővel közösen a Fidesz miskolci elnökéhez, amelyek a következők: A képen látható ügyvéd a fészekrakó-per elsőrendű vádlottja. Zakójának hajtókáján a Fidesz kitűzőjét viseli. Kérdezzük Molnár Attilától, a Fidesz miskolci elnökétől: ki ez az ember? Ki az és melyik párt tagja az az avasi önkormányzati képviselő, aki 2008-ban büntető feljelentést tett a visszaélésekkel kapcsolatban, és a csaló módon beköltöztetett lakókkal szemben ismeretlen tettesek ellen? Ki volt az az országgyűlési képviselő-jelölt 2010-ben, aki azt hangoztatta a kampányban, hogy szavazzanak rá és nyomban megoldja a fészekrakó-ügyet?  Ki az amnéziás?
A kérdéseket eljuttattuk a címzetthez, akit fűnyírás közben értünk utol. – Mindenki olyan kitűzőt tesz ki amilyenhez hozzájut, képvisel vagy lejáratni kíván. Visszautasítom az áthallásos célozgatást – szögezte le Molnár Attila. – Nem tudom személy szerint ki tett először feljelentést, de azt gondolom, hogy nem is a feljelentő személye a lényeg, hanem a cselekménysorozat, amely oda vezetett, hogy feljelentést kellett tenni. Mégis csak a szocialista városvezetés alatt mérgesedett el a helyzet az Avason. Az eredőtől indul a történet. Az előző városvezetés szemet hunyt fölötte. Ismerjük Szűcs Erika egykori munkaügyi miniszter megnyilvánulását is… Megszokott szocialista csúsztatásról van szó a 3. kérdésben. Rögtön nem lehet megoldani a problémát és tudomásom szerint nem is ígérte ezt a professzor úr. Viszont többször is felszólalt az Országgyűlésben.  Megkezdődött a probléma kezelése. Örülök neki, hogy Varga Gergő részleges amnéziában szenved. Remélem bekövetkezik egyszer az is amikor a szocialisták ki tudják mondani látjuk a tévedéseinket és partnerek tudunk lenni a problémák rendezésében. El kellene már vonatkoztatni a szocialista képviselőknek attól, hogy a választásokat elbukták – zárta reagálását Molnár Attila.

(minap.hu)

Kapcsolódó:
Fészekrakó ügy. Ki ez az ember?

Elegük van a fészekrakós megbélyegzésből

 

Címkék: képviselő fészekrakó minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr263057704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása