Miskolc - A távhőszolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit a melegvízmérő-óra érzékel és megmér, így indokolatlan többletköltséget okozhat - tájékoztatta portálunkat A MIHŐ Kft. 

Miskolc egyes városrészeire kiterjedő, karbantartási célú hőszolgáltatási üzemszüneteket az alábbiak szerint tervezik.
Az Avason 2011. június 27. 00.00 órától 2011. július 01. 24.00 óráig, azaz öt napig tartanak majd a munkálatok.


Az épületen belüli fűtési rendszer az üzemszünet ideje alatt is feltöltött állapotban van, ezért ebben az időszakban a belső rendszeren (pl. radiátorcsere) nem végezhető.

A távhőszolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit a melegvízmérő-óra érzékel és megmér, így indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk a nagyleállás ideje alatt a melegvízmérő-óra előtt az elzáró szerelvény lezárását.

(boon.hu nyomán Avas.blog)

Kapcsolódó:
Jön a melegvízszünet

Címkék: karbantartás mihő boon minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr403019375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása