Piti patkány a csapdában

 2011.06.20. 14:56

Miskolcon egy férfi rátámadt egy nőre, akitől erőszakkal elvette az értékeit, a telefonját azonban nem. A sértett rögvest értesítette a rendőrséget, így a rablót szinte azonnal sikerült elfogni.

Az elmúlt napokban Miskolcon az avasi városrészben a Kálvária lépcsősoron sétált egy nő a kora délutáni órákban. Majd hirtelen mögé, illetve mellé lépett egy férfi, aki le akarta tépni a táskáját. A nő ellenállt, ezért a támadó bántalmazta, így az elkövetőnek sikerült megszereznie a zsákmányt, majd elmenekült.

A sértett telefonja a zsebében maradt, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei a kapott információk alapján rövid időn belül, szinte azonnal elfogták a futástól akkor még mindig lihegő tettest. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetővel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a sértett észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények , szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

(boon.hu)

Kapcsolódó:
Percek alatt elkapták a rablót az Avason

Címkék: rendőrség közbiztonság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr683000388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása