Sárlavina zúdult egy borházra

 2011.06.14. 08:16

A hét eleji esőzések következtében egy tekintélyes méretű hasadék keletkezett a Nagyavas Középsor és Alsósor között a Margit Pince fölött, mely hasadékon nagy mennyiségű sár zúdult a pincéhez tartozó borházra és annak udvarára.

Mivel egyesek illegális hulladéklerakónak használják a területet, így szemétből is jutott bőven a hordalékba. Félő, hogy újabb csapadék esetén tovább omlik a megindult szakasz, ezért Nagy Béla a pince tulajdonosa elmondása szerint előbb telefonon, majd írásban értesítette az illetékes hatóságot az esetről.
Az üggyel kapcsolatban Dobos Tímea, Miskolc város szóvivője pénteken reggel érdeklődésünkre elmondta, hogy egyelőre semmit nem tud mondani a Nagyavason történtekről, ugyanis sem a Katasztrófavédelemhez, sem a Városüzemeltetési osztályhoz nem érkezett bejelentés.
 

Címkék: szemét közbiztonság boon földcsuszamlás

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr932982321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása