Idén is Mozdul(t) az Avas

 2011.06.09. 17:20

A délelőtt folyamán a Martin János Szakképző Iskola növendékei vettek részt különböző sportvetélkedőkön, melyek között szerepelt az asztalitenisz, a csocsó, valamint a sorverseny is. A legnagyobb izgalmakat viszont az idén is – az iskolában már nagy hagyományokkal rendelkező – bocsa verseny hozta, hiszen az intézményből már egy paraolimpiai bronzérmes is kikerült. A megmérettetéseken természetesen a szervezők mindenkit jutalmaztak valamilyen aprósággal, az első három helyezettek pedig érmeket is kaptak.

A délután folyamán már a generációs vetélkedő vette át a főszerepet a rendezvény életében, ugyanis az Iránytű Szociális Szolgálat épületében az idősek a fiatalabb generációkból álló csapatokkal vetélkedhettek. A programból a közlekedési verseny sem maradhatott ki, amin az Avastetői - Pattantyús Iskola 6-10 éves korosztály vett részt, ehhez az eseményhez kapcsolódott szorosan a kerékpáros vetélkedő is, amin a fiatalok ügyességüket is összemérhették.


martin-szakkepzo-110526ml4.jpg

A programsorozat ezzel még nem ér véget, ugyanis pénteken az óvodások, és iskolások napja veszi kezdetét, melyen a fiataloké lesz a főszerep. Az avasi sportpályán nagy légvárral, asztali csocsóval, óriás dartssal, várják majd a szórakozni vágyó gyerekeket, valamint a nap folyamán tűzoltó bemutatón, akadályversenyen is részt vehetnek. A kispályás labdarúgó bajnokságot is megrendezik az idén, ami rendkívül népszerűnek bizonyult az elmúlt években. A szombati napon már leginkább a szülőket várják majd az avasi sportpálya területére, egy főzőversenyre.

(minap.hu)

Kapcsolódó:
Gulyásra mozdultak
Abc

Címkék: közösség video sport rendezvény minap mozdul az avas

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr262971071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása