Egy húzós árajánlatot kaptam a Városgazdától, de ez nem lehet akadály, mondta az eszakhirnok.hu-nak Varga Gergő, a miskolci önkormányzat szoci képviselője.

http://kepfeltoltes.hu/110304/Varga_Gerg__KOMCSI_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVarga korábban azt ígérte, hogy kitakarítják és rendbe hozzák a Szilvás u. 2. szám 10. emeletén található lakást, amelyben csavargók éltek hónapokon keresztül, de aztán elmenekültek, mielőtt jött volna a rendőrség kilakoltatni őket. A Városgazda több mint 100 ezret kérne a munkáért. A ház az Avasi lakótelep minta lakása, minden olyan probléma megtalálható a házban, ami jellemző a környékre. Az újságírók már szinte minden lakót név szerint ismernek. Ebben a házban kezdte például a rendcsinálást az önkormányzat a nem fizető lakókkal szemben, ami persze újabb végtelen konfliktusok forrása.

(Északhírnök.hu)

Címkék: képviselő fészekrakó északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr552853426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása