Pókember az Avason!

 2011.03.09. 19:59

Játszi könnyedséggel mászott le egy tízemeletes panelház erkélyei között egy kamasz fiú szerdán. A miskolci pókembert a lakók először betörőnek hitték, később derült csak fény az igazságra.

miskolcipokember_panelen.jpg

A fiút édesanyja szobafogságra ítélte, ezért volt bezárva a lakásba – mondta el szerkesztőségünknek Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunkációs irodájának főtanácsosa. A kamasznak azonban dolga volt, ezért úgy döntött, az épület falán mászik le két szinttel lentebb lakó barátjához, a lakásban azonban pechjére senkit nem talált. Ezt követően úgy döntött, tovább mászik lefelé. A rendőrség az üggyel kapcsolatban rendzavarás miatt indított szabálysértési eljárást.

(minap.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr602725936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása