Újabb problémák merültek fel a Középszeren történt 2009-es tragikus tűzben érintett lakásnál. A három emberéletet követelt Középszer 20. szám alatti épületben történt tragikus tűz után a 6/1 és 7/1-es lakás közötti födémet a kisszobában ki kellett cserélni, mivel a nagy hőterhelés miatt megrepedt. Akkor egy felsőzsolcai cég ajánlotta fel a segítségét, és ingyen helyrehozta a problémát.

kozepszer20_fodem1.jpg

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a MIK Zrt kegyeleti okból megvásárolta a családját vesztett férfitól a 7/1-es lakást, a felújítás után bérbe szeretnék adni.

kozepszer20_fodem2.jpg

A MIK szakemberei a közelmúltban láttak hozzá a 7/1-es lakás teljes felújításához, ekkor derült ki, hogy a nagyszobai födém is sérült, és ugyanolyan felújításra szorul, mint a másik helyiségben. A statikai vizsgálatok és a tervek elkészülte után a munkát ugyanaz a felsőzsolcai cég végezte el, amely a másik szobában is dolgozott, hiszen nekik ezen a téren kiemelkedő tapasztalatuk van – tudtuk meg. A munka befejeződött, az aládúcolást mintegy két hét múlva lehet eltávolítani. Ezt követően a MIK Zrt. szakemberei elvégzik a lakás felújítását, és azt pályázati úton bérlakásként kívánják hasznosítani.

(minap.hu)

Címkék: karbantartás felújítás lakástűz minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr272659708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása