Megszűnik a Tesco Avas járat

 2011.01.29. 18:03

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja az utasokat, hogy 2011. február 1-jétől nem közlekedik az ingyenes Tesco Avas járat, mivel megszűnt a szerződés a Tesco és az MVK között. Az utasok az Avasról továbbra is eljuthatnak az áruházhoz a 29-es, 32-es járatokkal, melyekről a Szentgyörgy út megállóhelyen szállhatnak le.

Változás a garantáltan alacsonypadlós járatok közlekedésében



Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja az utasokat, hogy 2011. január 24-én, 25-én a 21-es és 21A-s, valamint január 26-án és 27-én pedig az 1-es és 1A-s autóbuszok vonalán a menetrendben közzétett garantáltan alacsonypadlós járatok helyett a meghirdetett járatok utáni indulásban közlekedik alacsonypadlós autóbusz.

buszok.jpgAz alacsonypadlós járatokat azért közlekedtetik igy, mert az MVK bizonyos időközönként utasszámlálásokat tart, de az alacsonypadlós járatok nem rendelkeznek utasszámláló berendezéssel. - Így a számlálások alkalmával az előre meghirdetett napokon és járatokon nem közlekedtek alacsonypadlós járművek. Társaságunk felé egy kerekesszékes kislány jelezte, hogy ezeken a napokon így ő nem tud busszal iskolába menni. Annak érdekében, hogy a kislány is el tudjon jutni az iskolába, úgy határoztunk, hogy a számlálást a fent leírt módon oldjuk meg. (Az alacsonypadlós járatokat érintő számlálási napokon a meghirdetett utáni indulási időpontban közlekedik garantáltan alacsonypadlós autóbusz - áll az MVK Zrt. közleményében.

(minap.hu)

Címkék: video tesco minap mvk.zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr672623577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása