MIVÍZ Kft dolgozik az Avason

 2010.11.17. 10:07

Az elmúlt időszakban több olvasónk is jelezte: az Avas lakótelep harmadik ütemében lévő sárga áruház mögött lévő területen, két helyen is beszakadt az aszfalt, és hatalmas gödrök keletkeztek. A kialakult lyukak megteltek vízzel. A MIVÍZ Kft szakemberei egy időre körbekerítették a helyet, de jó ideje nem történik körülötte semmi. Utána jártunk mi lehet a hiba oka.

godor.jpg
Karády László a MIVÍZ Kft főmérnöke portálunknak elmondta: a probléma a bolt alatti területen van, és időbe tellett, amíg megtalálták a környező házakban lakóknak, és az üzletnek is a megfelelő megoldást. Az iroda alatt: 3,5m mélyen történt meghibásodás, ahová nem tudnak leásni. A bolt vezetőségével egyetemben döntésre kényszerültek, hiszen ha a jelenlegi tűzvédelmi berendezést fenntartják, akkor nem tudják kijavítani a hibát, de végül arra a megoldásra jutottak, hogy a külső területen lévő nemrégiben keletkezett gödröket kijavítják, és egy felszíni tűzcsappal fogják megoldani az üzlet tűzvédelmi ellátását. A munkálatokat a MIVÍZ szakemberei már elkezdték, és a főmérnök elmondása szerint a hétvégére betonszintig be is fejezik azokat. A lakók, és a bolt vásárlói, illetve dolgozói már zavartalan körülmények között végezhetik mindennapi feladataikat a jövő héttől.

(minap.hu)

Címkék: karbantartás parkoló minap útjavítás

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr672454301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása