Edit, Edit. Ez a mónikasó-szökevény egy igazi szerencsétlen idióta, aki azt hiszi, hogy majd a lakásából múzeum lesz, mint falvakon a tájházak. A gond csupán itt az, hogy míg ő azt állítja, lakása nincs felújítva, és "szinte minden abban az állapotban van, mikor átadták", nos ez nem fedi a valóságot.
http://www.boon.hu/kepek/1100585/1100639.jpg


Kezdjük rögtön a konyhánál Editke, a beépített szekrényen és a KOMFORT gáztűzhelyen kívül talán még a villanykapcsoló ha eredeti. Házgyárilag ezek a lakások linóleummal lettek ellátva. Ahogy elnézem, bizony ott járólapot koptat a kedves lakó, nem linót. A konyhapult sem  eredeti, az alatta levő fiókok sem.
http://www.boon.hu/kepek/1100585/1100645.jpgNa jó, nézzül el. neki Lássuk a fürdőszobát: jé, hol van az eredeti ragasztott (!) csempe a falakról? Editke ez egy nagy büdös FAIL!
Méghogy ezt a lakást így adták át, kész vicc. Azért kíváncsi lennék, a kiküldött fényképész mekkorákat röhögött magában a felvetés hallatán. A boon-os kommentelőknek is egyből feltűnt, hogy itt bizony hibádzik a dokument. Kedves Edit, leülhet, egyes!

"Panel-múzeumnak ajánlotta fel otthonát Nagy Edit, aki az Avasi lakótelepen  él. Azt szeretné, ha az önkormányzat megvásárolná a lakását, és ezután – az országban elsőként – panelmúzeumként üzemeltetnék. Szerinte a Sályi utcában található otthona alkalmas erre a célra, ugyanis nincs felújítva, nem szerepel a panel-programban és szinte minden abban az állapotban van, mint mikor átadták. Levelében – amelyet az önkormányzatnak és lapunknak is elküldött – azt írja: a múzeum, mind turisztikai szempontból, mind az ifjúság nevelése szempontjából jó ötlet.


Ott maradna

http://www.boon.hu/kepek/1100585/1100655.jpgNagy Edit azt is elmondta: a felajánlása nem azt jelenti, hogy el akar költözni az Avasról, sőt ha az önkormányzat kifizeti a lakás árát, akkor a környéken vásárolna egy kisebbet. Ő jól érzi magát ott, mindenkit ismer, őt még nem érte ott semmilyen atrocitás, szerinte a városban ott a legjobb a közbiztonság.

Az ötlet már régen megszületett – tudtuk meg –, de azért most tett lépéseket az ügyben, mert úgy gondolja, most, az árvíz miatt, jótékony céllal is működhetne a múzeum. Az egyéves bevételét ugyanis megkaphatnák az árvízkárosultak – magyarázta. Úgy véli: a múzeum megnyitásával felpezsdülne az Avas, Miskolctapolca és az Egyetemváros élete, de a város turistaforgalma is nőne.

Mit szól ehhez az önkormányzat? Fedor Vilmos alpolgármestert kérdeztük erről, aki elmondta, megkapták a levelet és érdekes kezdeményezésnek találják. A továbbiakban még tanulmányozzák, mennyire megvalósítható – válaszolta. Azt ígérte a későbbiekben visszatérnek arra, hogy döntöttek a felajánlással kapcsolatban."

(boon.hu) további képek Edit palotájáról ITT
 

Címkék: idiota boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr552233708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása