Kampány: Avasi randevú

 2010.04.16. 10:17

Az Avasi Kilátóban adott randevút a sajtónak a négy
(Avas.blog: bukott) miskolci szocialista képviselőjelölt.

Káli Sándor hangsúlyozta: az első fordulóban a szavazók kinyilvánították akaratukat, mi szerint változásokat, új kormányt akarnak, a második fordulóban pedig arra adhatnak választ, kik azok, akiknek vannak Miskolcra vonatkozó fejlesztési terveik.

http://csepel.info/wp-content/uploads/mszp1.jpgA miskolci szocialisták azért hívták az Avas-tetőre a sajtót, mert a kilátó környékére tervezik a ferde villamos egyik megállóját, ami az itt kialakított buszfordulóval együtt a helyi közlekedés egyik csomópontja lehet a jövőben, és lehetővé teszi az Avason élők számára, hogy néhány perc alatt beérjenek a belvárosba. A terület átépítése során közparkokat alakítanak ki és felújítják a kilátót is, a projekt becsült összköltsége 1,2 milliárd forint. Ezt már Simon Gábor mondta el, aki ugyancsak hangsúlyozta: a miskolci szocialisták nem csak terekkel rendelkeznek, de ténykedésüknek városszerte a nyomát is látni. (Avas.blog: és 2002 óta mennyi(vel növekedett) ezért a város adóssága?)

http://kepfeltoltes.hu/100402/009_kampany_www.kepfeltoltes.hu_.jpgFedor Vilmos amellett, hogy köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, felidézte, hogy nyolc évvel ezelőtt ugyanitt abbéli reményüknek adtak hangot, hogy „Miskolc fölött kisüt a nap”, és valóban, több mint százmilliárd forint áramlott a megyeszékhelyre, aminek látható eredményei vannak.

Tompa Sándor úgy vélte, „jók a kilátások” (Avas.blog: számotokra már biztos nem az), amivel nem csak a panelprogram során színessé vált lakótelepek panorámájára célzott, hanem a választások második fordulójára is. Mint hangsúlyozta: megértik a választók akaratát, elemezték az eredményeket, de a választás még nem dőlt el; tiszta lappal indulnak a következő megmérettetésen, és arra kérik a miskolciakat – akik ismerik a tetteiket, elképzeléseiket (Avas.blog: épp ezért hervad a szegfű) –, hogy azokra szavazzanak, akiknek vannak terveik.

(boon.hu) - kommentelhető

Szánalmas ez a négy legény, egyértelmű volt a választók akarata, de még mindig sok olyan megvezetett ember él itt is, akik elhiszik, hogy csak azért mert van pár sablonosan felújított tér, az már a fejlődés.. és sosem hallunk arról, hogy a beruházások hány százaléka uniós forrás, na meg az imént firtatott eladósodottság kérdése sem lényegtelen. Végezetül egy kis idézet, emlékeztetőül a "Miskolci erő" csapatának:

 

"Nem azt mondták Feri, azt mondták, hogy menj a pi___ba! Valljuk be." (Horn Gábor)
 

 

Címkék: kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr441925803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása