Egy kis jótékonykodás az Avason így kampány idején mindig kellemes látvány, különösen ha a szóban forgó felajánlott összeget a saját zsebéből adja az adományozó, aki esetünkben országgyűlési képviselő. Több százezres fizetésből lehet is adományozni.. (ha jól tudom 470 ezret simán megkap Kálmán bácsi is), de kampányon kívüli időszakban ritkán hallani azért ilyen nagylelkű tettekről. Ez bármelyik párt tagjára érvényes. Van kivétel? Akkor tisztelet neki..

"200 ezer forintot ajánlott fel országgyűlési képviselői fizetéséből az Avastetői iskolának taneszközökre, 100 ezret pedig az Avastetői óvodának játékokra Nagy Kálmán, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje. Mindezt tegnapi sajtótájékoztatóján jelentette be, melyet ez előbbi intézmény előtt tartott hétfőn reggel. Indokként megfogalmazta, úgy látja, nagyon rossz állapotban vannak országszerte az oktatási intézmények, különös tekintettel a nagyobb lakótelepeken, így az Avason is. Molnár Péter, a KDNP önkormányzati képviselője a jelenlegi helyzetet ecsetelte. A Fidesz és a KDNP szerint a kormány szétverte az oktatási rendszert: mind tudásbelileg, mind mentálisan a züllés jegyei mutatkoznak rajta. Mindemellett súlyos milliárdokat vontak el az önkormányzatoktól, így az oktatásra is kevesebb jut. Holott Magyarország egyik kitörési pontjának kellene lennie a kultúra, az oktatás fejlesztésének. Nagy Kálmán hangsúlyozta, ha kormányra kerülnek, olyan költségvetést állítanak össze, melyben prioritást élvez majd az oktatás."

boon.hu, a video eredeti forrása: minap.hu

Címkék: kampány video képviselő boon minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr651848605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása