Felháborító a XXI. században az efféle középkori barbarizmus. Egy (látatlanban írok róla) tudatlan, legalja söpredék az olyan embernek sem minősülő kétlábú sejthalmaz, aki képes ilyet tenni.
Fel nem foghatom hogyan képes valaki manapság így cselekedni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A szóban forgó bérház a "Platán"-nál található

Ismét sikerül tovább öregbíteni a jó öreg Avas-lakótelep hírét.. vagy hírhedtségét. Lassan átnevezhető Avas-Barbárközösségnek.

 


Nagyobb térképre váltás

Alább a Boon cikke, fényképek ITT, melyek megtekintését nem ajánlom.

"A kilencedik emeletről dobtak ki egy kutyát az Avason

Miskolc - A Szentgyörgy utcai 10 emeletes ház kilencedik emeletéről dobtak ki egy keverék kutyát csütörtökön délután Miskolcon. A kutya azonnal szörnyethalt. Az esetet egy olvasónk jelentette, aki szemtanúja volt a kutya "becsapódásának".

A Szentgyörgy utcai 10 emeletes ház kilencedik emeletéről dobtak ki egy keverék kutyát csütörtökön délután Miskolcon. A kutya azonnal szörnyethalt. Az esetet egy olvasónk jelentette, aki szemtanúja volt a kutya "becsapódásának". A városgazda munkatársai elszállították a szörnyethalt jószágot, a rendőrség pedig vizsgálja a kegyetlen tettet. További részletek később."

 

Szemléztem az Állatrendőrség honlapján:

 

Mi az állatkínzás? Mi minősül állatkínzásnak és mi minősül az állatvédelmi törvény megszegésének?

Az állatvédelmi törvény értelmében állatkínzás "az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása, vagy olyan hatást eredményező beavatkozás, bánásmód, valamint szükségleteinek olyan mértékű korlátozása, amely tartós félelmet vagy egészségkárosodást okozhat, továbbá az öröklődő betegségben szenvedő - nem kísérleti célra szánt - állategyed tenyésztése, szaporítása".

A Büntető Törvénykönyv értelmében aki

a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,

b) állattartóként, háziasított emlősállatot vagy az ember környezetében tartott veszélyes állatot elűzi, elhagyja vagy kiteszi,

vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. 

Ajánlom a cikk kapcsán az Állatrendőrség honlapjának böngészését, hasznos információkat tartalmaz, például mit tegyünk állatkínzás gyanúja esetén.

 

Címkék: rendőrség közbiztonság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr611084072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cloroform 2011.02.19. 11:09:22

a kurva anyját az ilyennek, kivinni az erdőbe és eltörni az összes bordáját.. minimum.
süti beállítások módosítása