Kísérleti jelleggel indít buszjáratot 31A jelzéssel az MVK Zrt. a Tiszai pu. – Avas kilátó végállomás között.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/31-es_busz,_Miskolc.jpg/250px-31-es_busz,_Miskolc.jpgA viszonylat Miskolc önkormányzatának megrendelésére közlekedik szeptember 13 és december 21. között, áll a közlekedési cég közleményében. A járat menetrendjét tartalmazó szórólapokat az utazóközönség szeptember 10-től vehetik át az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztáraiban.
A járaton utasszámláló berendezéssel ellátott autóbuszok közlekednek, melyekkel az MVK folyamatosan nyomon követi majd az utazási igényt. December elején a tapasztalt igénybevétel mértékének figyelembevételével a megrendelő fog dönteni a viszonylat további közlekedéséről.

(minap.hu)

Érdekes, hogy pont az önkormányzati választások előtt jutott eszükbe a nagyokosoknak, hogy bizony kellene mégis csak az a járat. Megjegyzendő, hogy a jelenlegi is tökéletes, hiszen közvetlen járat van az egyetem és a pályaudvar között, de ennek az Avasi kilátó és a Platán között lakók itták meg a levét.
Na.. most az ő szavazatukra is számítanak a szegfűs bácsik..

Kapcsolódó: 
Kísérleti járat: az Avas kilátótól a Tiszaiig
Elindult a 31A-s busz
 

Címkék: kampány busz minap mvk.zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr512279972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása