Az avasi lakótelep kettes ütemében tűz ütött ki, és több tűzoltóegység érkezett a helyszínre.

15:59: A 4-5. emelet között, a szemétledobóban keletkezett tűzet a tűzoltók eloltották, a lépcsőházat kiszellőztették – tudtuk meg Rinyu Zsuzsannától.

Személyi sérülés nem történt, a lakók visszamehettek otthonaikba.

15:12: Néhány perccel ezelőtt kaptuk a riasztást, hogy egy szemétledobó ég, egy Szentgyörgy utcai lépcsőház megtelt füsttel – tudta meg az Észak-Magyarország Rinyu Zsuzsannától, a megyei Katasztrófavédelem szóvivőjétől.

Három miskolci tűzoltó egység van a helyszínen fecskendős- és létrás autókkal, de ott van az Avason a katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is. A tűzeset 2-es, kiemelt fokozatú.

15:09: Olvasónk szerint egyre többen állnak a Szentgyörgy utcán, ahol egy tízemeletes panel házban csaptak fel lángol. Sok a bámészkodó az utcán.

(boon.hu)

Címkék: video rendőrség tűz közbiztonság tűzoltóság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr924562754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása