Panoráma szeméthegyekkel

 2012.04.18. 22:52

A Nagyavas nyugati részét “átszelő” Hideg sorról remek panoráma tárul elénk Miskolc egy részére, s ez a kép egy új látványelemmel bővült az utóbbi időben, az út mentén húzódó szeméthegyfolyammal.

Azok a polgártársaink akik a városunkban meglévő hulladékudvarok helyett ide hordják az otthonukban fölöslegessé vált kacatjaikat, még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők lokálpatriótáknak és a szelektív hulladékgyűjtés fogalma is ismeretlen számukra, vagy egyszerűen csak lusták. Igaz, ide is el kellett hozni a szemetet… Ja, és már most bűzlik. Mi lesz, ha beköszönt a nyárral a hőség?

S reméljük, hogy az Avasi kilátót megcélzó túristák nem ezt az útvonalat választják, ha kíváncsiak a város igazi” látképére.

(boon.hu) fényképek itt. Persze ne felejtsük el megemlíteni azt is, hogy a közelben rengeteg cigány él..


Nagyobb térképre váltás

 

Címkék: szemét kornyezetvedelem boon pincesor

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr74460021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása