Letolta a nadrágját az Avason

 2012.03.04. 20:43

A napokban a miskolci Avas városrészben szolgálatot teljesítő két közterület-felügyelő arra lett figyelmes, hogy egy férfi szemérmetlenül mutogatja magát. Egy parkban tolta le nadrágját a férfi, majd rátámadt a közterület-felügyelőkre.

A délutáni forgatagban az ittas férfi letolta nadrágját, a mutatványát pedig hangos és obszcén szavakkal kísérte. A felszólítás ellenére sem hagyott fel viselkedésével, sőt rátámadt a közterület felügyelőkre is.

Az időközben kiérkező rendőrök elfogták az ittas 26 éves miskolci férfit, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságon. A hatóság hivatalos személy elenni erőszak bűntette és a közerkölcs megsértése szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

(Északhírnök)

Címkék: rendőrség közterületesek északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr114288951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása