A Herman Ottó Általános Iskolába látogattak a DVTK futballistái pénteken, ahol válaszoltak a diákok kérdéseire, majd autogramot osztottak, és fényképezkedtek a rajongókkal.

dvtk-42-es-0902-sp-1.jpg

Különleges délelőttöt tartogatott a második tanítási nap a Herman Ottó Általános Iskola diákjai számára. Tíz diósgyőri labdarúgót hívott meg ugyanis Póczos Barnabás igazgató és Lakatos László testnevelő tanár. Először a tanulók tömege előtt kellett „felelnie” a piros-fehérek csapatának: ezúttal a gyerekek kérdezhettek. George Menougong, Takács Péter, Bogáti Péter, Illés Richárd, Vadász Viktor, Vicente Arze, Mohamadou Abdouraman, Enrique Carreňo, José Luque és Francisco Gallardo könnyen állta némi humorral fűszerezve a délelőtt első részét.

dvtk-42-es-0902-sp-7.jpgMegtudhattuk, hogy Luque kedvence a már visszavonult argentin csatár, Gabriel Omar Batistuta, Carreňo a brazil Ronaldo játékát imádta, Takács Péter csapattársaitól, Gallardotól és Luquetől tanul sokat, mióta visszatért Diósgyőrbe, míg Arze kedvence George (korábban portálunknak bevallotta, Leo Messi játékát csodálja leginkább – legalábbis Magyarországon kívül).

dvtk-42-es-0902-sp-8.jpgA kérdezz-felelek után aztán a gyerekek megrohanták a focistákat, akik készségesen osztottak aláírásokat, és bárkivel összeálltak egy közös kép erejéig. Miután egy tanteremben megpihentek Benczés Miklós fiai, megígérték az igazgatónak, visszatérnek még, hiszen a fiatalok jelentik a jövőt az ő sportágukban is, így bármikor szívesen szereznek örömet a gyerekeknek.

(minap.hu)

Címkék: sport minap hermann ottó általános iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr953199921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása