Az Avason egyre többen kérdezgetik: igaz-e a hír, hogy a Szentgyörgy utcai Egészségház átadását követően a közelben lévő szolgáltatóházban működő orvosi rendelők helyén hajléktalanszállót alakítanak majd ki? A miskolci városházán cáfolták az értesülést.

avashajlek.jpg Az önkormányzat dönt majd arról mi lesz a sorsa a költözést követően kiürülő helyiségeknek, azonban az kijelenthető, hogy nem lesz benne hajléktalanszálló! – közölte érdeklődésünkre Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője.  Mint megtudtuk a rendelőkkel szomszédos patikát nem érinti a költözés, csak az orvosi rendelőket.

Információink szerint elképzelhető, hogy időskorúak nappali napközijét alakítanak ki majd a rendelők helyén, amire jelentős igény mutatkozik az Avason, mivel a lakótelepre annak idején beköltöző első generáció már elérte a nyugdíjas kort. Ez azonban egyelőre lehetőség. Mint a tájékoztatóból kiderült egyelőre csak az biztos, hogy mi nem lesz: hajléktalanszálló.

(minap.hu)

Címkék: video minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr653047529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása