Illemhely az Avason

 2010.08.23. 23:07

Nyilvános illemhelyet helyeztek el az avasi lakótelepen a Pattantyús utcai játszótér mögött. A mellékhelyiség kialakításával komfortosabb lett a terület, ahol a játszótéren túl szalonnasütő helyeket és parkot is kialakítottak.

nyilvanos_wc_avas.jpg

Nagyon sokan járnak ki erre a területre családdal, és eddig csak az tudta könnyedén elvégezni szükségét, aki a közelben lakott – mondta el Fodor Zoltán a terület önkormányzati képviselője. Éppen emiatt fontos állomása a két mobilvécé telepítése a parkba, innentől kultúrált körülmények között intézheti majd el a dolgát az aki itt tölti szabadidejét, vagy csak erre jár.
A mobil-illemhelyeket fedett, zárható tárolóban helyezték el, és azokat mindennap reggel 8 és este nyolc óra között lehet majd igénybe venni. Az őrzés mellett a takarításról is gondoskodtak: a mellékhelyiségeket mindennap takarítják majd, illetve hetente egyszer karbantartás is lesz. A beruházáshoz szükséges összeget Fodor Zoltán, képviselői alapjából biztosította. A képviselő hozzátette: hamarosan az Avas-tetőn is kialakít egy hasonló nyilvános illemhelyet.

(minap.hu)

Címkék: kampány képviselő minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr892242597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása