Tetten ért a rendőrség egy miskolci autófeltörőt. A 25 éves férfinek fél tucat hasonló módon elkövetett bűncselekmény írható a számlájára -közölte a rendőrség.

Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa elmondta: a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei május 16-án, a késő esti órákban fogták el azt a 25 éves miskolci fiatalembert, aki az éjszaka folyamán feltört egy autót az avasi városrészben. A gyanúsított éppen a kesztyűtartóban keresgetett, amikor a rendőrök tetten érték, így értéket nem tudott elvinni az autóból. A rendőrösre előállított tolvaj még további öt autófeltöréssel gyanúsítható. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az elkövetővel szemben.

(boon.hu)

 

Címkék: rendőrség boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr72918775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása