Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon az Avason pénteken későn este. Kerítésre döntötte az oszlopot, majd elhajtott
Elsődleges és helyszínen szerzett információink szerint a Szentgyörgy úton haladt lefelé a tapolcai út irányába egy Volkswagen Golf, amikor balra kanyarodás közben megcsúszott az úton és telibe talált egy beton villanyoszlopot. A betonrúd az ütközéstől rádőlt egy társasház vaskerítésére, aminek egy részét a földig rombolta. Szerencse, hogy nem sétált arra senki sem a csattanás pillanatában. Az autós ezek után az alaposan leamortizált járművével, elhajtott a helyszínről. Viszont a lökhárítóját a rendszámtáblával együtt, ott felejtette. Ennek köszönhetően a Golfot hamar megtalálta a rendőrség, egy pár házzal odébb, szépen leparkolva.
 
(boon.hu) további fényképek itt.
 
 

Címkék: rendőrség baleset boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr483422021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása