Miskolcon sem érzik a kereslet erősödését. Demeter Tibor, a helyi Demeter Ingatlanközpont vezetője ezt a jó kollégiumi ellátottság mellett azzal magyarázza, hogy sok a helyi és az agglomerációból érkező diák. Emellett korántsem olyan szoros az ingatlanosok és az egyetemek kapcsolata, mint például Debrecenben, így sok lakáskereső nem az irodákon keresztül oldja meg bérleti igényét. Pedig a kínálat bőséges.

Az Avas jobb negyedében a garzonokat már havi 20 ezer, az egy plusz két félszobás lakásokat pedig 25 ezer forintért ki lehet venni. A belvárosi panelek és a kedvelt Győri kapu garzonjait havi 25 ezerért, míg a hasonló méretű belvárosi és belváros közeli Selyemrét gázfűtéses téglalakásait 30−40 ezer forint között kínálják, rezsi nélkül, egyhavi kaucióval-írja a napi.hu

(eszakhirnok.hu)

Címkék: északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr723171693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása