Elvette egy gyerektől a karóráját. A kézfején lévő tetoválás alapján azonosították.
 

Miskolc Avas városrészében május 17-én a kora esti órákban egy férfi odament egy gyermekkorú fiúhoz, aki édesapját várta az autóban ülve. A férfi először a pontos időről érdeklődött, majd cigarettát kért. Ezt követően veréssel fenyegette meg a megfélemlített sértettet, amennyiben nem adja át karóráját megveri. A tettes végül az órával távozott a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. Az Avasi Rendőrőrs járőrének a kapott személyleírás és ismertetőjegyek alapján másnap a helyszín közelében feltűnt egy férfi. A rendőr már az ellenőrzés elején tudta, hogy jó nyomon van, hiszen látta a rabló kézfején az ötágú tetovált csillagot, továbbá másik csuklóján a zsákmányolt karórát.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a miskolci férfit, akivel szemben rablás miatt indított eljárást. A hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

(eszakonline.hu)

Címkék: rendőrség közbiztonság északonline

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr982923454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása