Tűz nem volt, de riasztás igen

 2010.04.04. 00:51

Ismét a tavaly augusztusi lakástűz utcájába kellet vonulniuk a tűzoltóknak, szerencsére most "csak" egy első emeleti konyhában kozmálódott oda az étel, ezért tömény füst terjedt el a lépcsőházban. A Blikk rögtön tűzről beszél..

Kivonultak. Emelődarut is bevetettek a 28-as számú házhoz 
bejelentett füsthöz a tűzoltók. Fotó: Miskolczi László
Kivonultak. Emelődarut is bevetettek a 28-as számú házhoz bejelentett füsthöz a tűzoltók. Fotó: Miskolczi László
 

A 28-as szám alatt az egyik első emeleti lakás konyhájában az étel odaégett, és a lakó kicsit későn vette észre. Eloltotta, de sűrű füst ülte meg a lakást, és ezért szellőztetni kezdett. A füstöt még a 9. emeleten is érezték – idézte fel a történteket Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője.

A nagy erővel a helyszínre érkező tűzoltók felrohantak a lakásba, közben üzembe helyezték a darut is, de szerencsére nem kellett beavatkozniuk, csak a szellőztetésben segítettek. Mint megírtuk, a 2009. augusztus 15-i avasi lakótelepen történt tűzben életét vesztette Sz. Evelin (†39), kisfia, Viktor (†9) és később lánya, Gréta (†16) is a kórházban életét vesztette.

(blikk.hu)

Címkék: blikk rendőrség közbiztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr561893095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása