"Az Avas kettő felől közlekedett lefelé a Mednyánszky utcán egy Škoda Octavia, amikor neki balról behaladó gyalogost elütötte a kivilágított zebrán. A helyszínen szerzett információink szerint súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a járókelőt.

A baleset körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség."

(boon.hu)

Akárhogy is nézem a képeket, én Volkswagen Passat kombi tipusú autót látok rajtuk, sehol a fent említett cseh márka. Mellékesen megjegyezném, hogy ilyen érthetetlenül fogalmazott cikket rég nem olvastam. Boon színvonal..

A másik meg, hogy írja: "kivilágított zebrán". A zebrák éjszakai kivilágítottsága régóta nincs jól megoldva, főleg esős éjszakán kritikus. Mellékesen jegyezném meg, hogy az erősen kopott zebracsík egyáltalán nem veri már vissza a fényt, ezáltal nehezebben vehető észre a rajta áthaladó gyalogos. Ettől még persze ugyan olyan körültekintéssel kell megközelíteni a táblával jelzett gyalogos átkelőt.


Nagyobb térképre váltás

Címkék: rendőrség baleset boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr331795961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása